Velkommen til våre nettsider!

På begynnelsen av det nye året besøkte store tjenestemenn i kommunestyret og personell fra de samme industribedriftene fabrikken vår og sendte den i beste sendetid til store lokale TV-stasjoner.

I begynnelsen av det nye året besøkte lederne av kommunestyret og en delegasjon på mer enn 10 reportere Shandong dongxuya Machinery Co., Ltd. og sendte det i beste sendetid på store lokale TV-stasjoner.Daglig leder for selskapet dongxuya ledet selskapets ledere på mellomnivå og over til å motta varmt.

Ledere av kommunestyret -- lytt til problemene bedrifter står overfor i produksjon og drift og deres meninger og forslag til offentlige avdelinger.

Daglig leder ønsket først velkommen til inspeksjonen og veiledningen fra lederne, introduserte deretter det siste arbeidet til selskapet vårt, de brede utsiktene til nytt energiutstyr, utviklingen av bedriften og fremtidig strategisk planlegging, laget en detaljert rapport og snakket også om noen fremtredende problemer i utviklingen og transformasjonen av bedriften.

Lederne av den kommunale partikomiteen lyttet nøye til introduksjonen av daglig leder, uttrykte stor interesse for forsknings- og utviklingsfremdriften av mikrobølgeutstyr, og bekreftet den raske utviklingen av bedriften.Samtidig håper vi å gripe muligheten til transformasjon av gammel og ny kinetisk energi, akselerere utviklingen av bedrifter, bli større og sterkere og gi nye bidrag til den lokale økonomiske utviklingen.Han sa også at i neste steg vil regionen fortsette å være en "butikkeier", styrke utveksling og kommunikasjon med hjemmehørende bedrifter, aktivt hjelpe bedrifter med å løse problemer som eksisterer i utviklingen, strebe etter å skape et forretningsmiljø og fremme bedriftsutvikling.

Med mange års erfaring med å designe og produsere mikrobølgeutstyr, kan selskapet tilby det beste utstyrsdesignskjemaet for brukere å velge i henhold til deres forskjellige krav. Vi vil fortsette å følge konseptet med vinn-vinn sirkulær utvikling, kontinuerlig utvikle og oppdatere vår produktteknologi, og bedre skape verdi for kundene.Er villig til å samarbeide med venner over hele verden hånd i hånd, nært samarbeid, vinne markedet og vinne fremtiden!

Bedriftsnyheter (10)
Bedriftsnyheter (8)
Bedriftsnyheter (16)

Innleggstid: Jan-10-2022